Huisartsenpost Den Haag

Als je medische klachten ervaart die met spoed beoordeeld moeten worden en de huisartsenpraktijk is gesloten kun je bellen met de huisartsenpost. De doktersassistente zal wat vragen met je doornemen en besluiten of je langs moet komen of dat je tot de volgende dag kunt wachten.

Huisartsenpost Den Haag bellen

Wanneer je directe medische zorg nodig hebt buiten kantooruren kun je terecht bij Hadoks Acute zorg. Eerder heette het SMASH. Iedereen die patiënt is in Den Haag, maar ook Rijswijk, Wassenaar, Voorburg en Leidschendam kunnen hier terecht. Het maken van een afspraak is alleen mogelijk wanneer je niet kunt wachten tot de volgende dag. Bijvoorbeeld bij situaties waarbij je benauwdheid toeneemt, last hebt van verlamming verschillen, zeer ernstige pijn of een kind wat ziek is. Als je belt met het nummer 070 346 96 69 zal je in contact komen met een doktersassistente die medisch opgeleid is. Er zullen diverse vragen worden gesteld en aan de hand daarvan zal worden beslist of een telefonisch advies voldoende is of dat je langs moet komen om je klachten te laten beoordelen. Wanneer het niet verantwoord is om zelf af te reizen naar de huisartsenpost kan er een huisarts bij je thuis komen of wordt er een ambulance naar je toegestuurd.

Welke gegevens heeft de huisartsenpost nodig?

Wanneer je belt met de huisartsenpost zal er gevraagd worden naar verschillende gegevens. Zo willen ze graag je burgerservicenummer weten zodat ze direct de meeste informatie over jou bij de hand hebben. Ook wordt er gevraagd bij welke huisartsenpraktijk je bent ingeschreven en of je medicijnen gebruikt. Verder wordt er natuurlijk gevraagd naar de klachten waar je last van hebt en op welke schaal de pijn is. Het liefst belt de patiënt zelf naar de huisartsenpost, tenzij het echt niet anders kan.

Contactgegevens huisartsenpost Den Haag

De huisartsenpost in Den haag is te vinden op de President Kennedylaan 15, 2517 JK in Den Haag. Ze zijn telefonisch te bereiken op 070 346 96 69 van 17:00 tot 08:00. Tijdens de feestdagen zijn ze 24/7 bereikbaar.