Huisartsenpost Rotterdam

Omdat Rotterdam een zeer grote stad is zijn er meerdere huisartsenposten waar je terecht kunt als je snelle medische zorg nodig hebt buiten werkuren. Doordat er meerdere posten zijn ben je sneller aan de beurt. We bespreken de huisartsenposten Rotterdam Zuid en Noord.

Huisartsenpost Rotterdam

Als er medische zorg wenselijk is dat niet tot morgen kan wachten kun je de huisartsenpost in Rotterdam bellen voor een afspraak. Het is niet mogelijk om langs te komen zonder te bellen. Er zitten vier huisartsenposten gevestigd in Rotterdam. Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, Spijkenisse en IJsselland. Het is ook mogelijk om digitaal te chatten met een doktersassistente. Je ontvangt dan medisch advies en eventueel wordt er een afspraak voor je gemaakt als dat nodig wordt geacht.

Huisartsenpost Rotterdam Zuid

Huisartsenpost Rotterdam Zuid is te vinden bij het Maasstad Ziekenhuis. Het is alleen mogelijk bij om een afspraak te maken bij medische klachten die spoed hebben en niet kunnen wachten tot de volgende dag. Kom niet onaangekondigd langs, je dient eerst telefonisch een afspraak te maken. De huisartsenpost is bereikbaar met het openbaar vervoer maar ook met de eigen auto. Parkeren kun je eenvoudig doen op het parkeerterrein van het ziekenhuis. De huisartsenpost Rotterdam Zuid is gelegen op de Maasstadweg 59a, 3079 DZ in Rotterdam. Ze zijn bereikbaar op 010 290 98 88.

Huisartsenpost Rotterdam Noord

Naast het Franciscus Gasthuis vinden we de huisartsenpost Rotterdam Noord. Je kunt hier na afspraak terecht als je ernstige hinder ervaart van medische klachten. Als de doktersassistent bepaalt dat je langs kunt komen zal de dienstdoende huisarts je onderzoeken en de juiste medische zorg verlenen. Het is alleen mogelijk om een afspraak te maken bij de huisartsenpost na de reguliere werktijden als je eigen huisartsenpraktijk gesloten is. Doordeweeks na 17:00 uur en in het weekend. Parkeren voor de deur op het parkeerterrein van het Franciscus Gasthuis. Het adres is Kleiweg 500, 3045 PM in Rotterdam. Bellen kan via 010 466 95 73.