Huisartsenpraktijk Alkmaar

Als je in Alkmaar woont is het belangrijk om ingeschreven te staan bij een huisartsenpraktijk die het beste bij jou past. Het is fijn als je er een goed gevoel bij hebt en daarom kun je het beste meerdere praktijken met elkaar vergelijken. Hieronder hebben we drie huisartsenpraktijken voor je uitgelicht die in Alkmaar te vinden zijn.

Huisartsenpraktijk ’t Rak

Op de Schoemakerstraat 126 in Alkmaar vinden we huisartsenpraktijk ’t Rak. Je kunt hier als patiënt terecht voor uitstekende huisartsenzorg. Ook is het mogelijk om in contact te komen bij psychische klachten met een praktijkondersteuner GGZ. Een afspraak maken kan telefonisch maar ook online met behulp van de online patiëntenportaal. Je dient je hiervoor wel aan te melden. Het biedt meerdere voordelen. Zo kun je niet alleen online een afspraak maken maar kun jeook je dossier bekijken, uitslagen inzien en herhaalmedicatie bestellen. Ook is het mogelijk om via de e-mail al jouw vragen te stellen.

Huisartsenpraktijk Rijnten & Leemker

Een andere huisartsenpraktijk waar je je kunt inschrijven als inwoner van Alkmaar is huisartsenpraktijk Rijnten & Leemker. Je kunt hier iedere werkdag terecht voor medische zorg van 08:00 tot 17:00 met uitzondering van woensdagmiddag. De praktijk is dan gesloten maar je kunt wel contact opnemen met een waarnemend huisarts als er zich een spoedsituatie voordoet. Om een afspraak te maken neem je telefonisch contact op met één van de doktersassistenten via 072 511 28 92. Huisartsenpraktijk Rijnten & Leemker is te vinden op de Wilhelminalaan 28, 1815 JD in Alkmaar.

Huisartsenpraktijk de Haas

Huisartsenpraktijk de Haas heeft een hecht team dat zorgt voor de beste medische zorg voor de patiënten. Er wordt samengewerkt met diverse specialisten in de buurt waardoor jouw gezondheid uitstekend ondersteunt kan worden. De praktijk is gelegen op de Geert Groteplein 28a, 1813 BM in Alkmaar. Een afspraak maken doe je eenvoudig na registratie op het patiëntenportaal. Wil je dit liever telefonisch doen kan dit natuurlijk ook. Bel in dat geval naar 072 511 31 93. Naast huisartsen is er ook een praktijkassistente aanwezig, een praktijkondersteuner somatiek en een praktijkondersteuner GGZ.