Huisartsenpraktijk Amsterdam

Als inwoner van Amsterdam kun je bij klachten die medisch gerelateerd zijn een huisarts bezoeken. Er zijn een heleboel verschillende praktijken in de stad te vinden waardoor er altijd wel een huisartsenpraktijk is bij jou in de buurt. Zo hoef je niet ver te reizen om je medische klachten te laten beoordelen.

Huisartsenpraktijk Generaal

Bij de huisartsenpraktijk Generaal kun je terecht voor de beste medische zorg. In het gebouw zijn drie verschillende praktijken gevestigd. De huisartsen werken dan ook nauw samen. Zo kunnen ze profiteren van elkaars kennis om jou als patiënt nog betere zorg te verlenen. Een ander voordeel is dat wanneer je eigen huisarts niet aanwezig is, bijvoorbeeld door vakantie of ziekte je bij één van de andere twee huisartsen terecht kunt. Zo kun je altijd een dokter bezoeken zonder enorme wachttijden. Een afspraak kun je eenvoudig online doen via de website. Je kunt hier aanmelden op een beveiligde patiëntenomgeving waar niet alleen het maken van afspraken mogelijk is maar ook het inzien van je medisch dossier en het aanvragen van herhaalrecepten. Je kunt ook bellen voor een afspraak als je dat liever hebt. Het telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn is 035 69 51 446. De huisartsenpraktijk is gelegen op de Generaal de la Reijlaan 12 a, 1404 BR Bussum.

Gezondheidscentrum Sag Borgerstraat

Op de Borgerstraat 86 in Amsterdam vinden we het gezondheidscentrum Sag Borgerstraat. Je kunt hier terecht bij vier verschillende huisartsen wanneer je medische klachten hebt maar dit gezondheidscentrum heeft nog meer te bieden. Zo kun je ook hulp krijgen van een praktijkondersteuner, is er een fysiotherapeut aanwezig en ook voor podotherapie kun je hier terecht. Verder is er ook een diëtist aanwezig voor als je aan je gewicht wilt werken of gezonder wilt leven en ouders kunnen hier terecht met hun kind bij het consultatiebureau. Zo heb je alles onder één dak. Deze huisartsenpraktijk vindt het belangrijk om de patiënt zo snel mogelijk te helpen. Daarom kun je niet alleen langskomen voor een afspraak maar is het ook mogelijk om om telefonisch advies te krijgen of via een chat. Ook videobellen is een optie. Gezondheidscentrum Sag Borgerstraat is te bereiken op 020 61 22 696

Huisartsenpraktijk De Plantage

Huisartsenpraktijk De Plantage biedt goede medische zorg en vindt het belangrijk om duidelijke taal te gebruiken. Zo proberen ze alles in jip en janneke taal uit te leggen zodat de patiënt goed begrijpt wat er wordt bedoeld. Zo kun je het best geholpen worden aan je probleem. Dagelijks kun je gebruik maken van het spreekuur maar consult per e-mail is ook mogelijk. Verder wordt er ook psychologische ondersteuning aangeboden door de praktijkondersteuners. Ouderen kunnen rekenen op extra aandacht evenals patiënten met diabetes. De praktijk is iedere werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur. In het weekend zijn ze gesloten. Huisartsenpraktijk De Plantage is gelegen op de Plantage Middenlaan 70 1018 DH Amsterdam en kun je telefonisch bereiken via 088 00 306 00.