Huisartsenpraktijk Arnhem

Als inwoner van Arnhem is het handig als je ingeschreven bent bij een huisartsenpraktijk. Zo kun je medische hulp krijgen wanneer dat nodig is. Er zijn meerdere huisartsenpraktijken waar je je in kunt schrijven. Met behulp van een kennismakingsgesprek kun je kijken welke praktijk het beste bij jou past. We nemen drie huisartspraktijken in Arnhem met je door.

Huisartsenpraktijk Elden

In Arnhem-Zuid vinden we Huisartsenpraktijk Elden. Hier zijn twee huisartsen werkzaam die je kunnen voorzien van uitstekende huisartsenzorg. Verder werken er ook drie doktersassistenten en kun je terecht bij meerdere praktijkondersteuners. De praktijk zet zich in voor de inwoners van de buurt en vindt laagdrempelige communicatie belangrijk zodat er altijd duidelijkheid is. Als je een afspraak wilt maken bij de huisarts kun je dit telefonisch doen via 026 38 14 984. Het kan ook online via MijnGezondheid.net. Je dient hiervoor wel een account aan te maken. Huisartsenpraktijk Elden is gelegen op de Dolceplein 4, 6842 DJ in Arnhem.

Huisartsenpraktijk Medar

Op de Velperbuitensingel 15A, 6828 CV in Arnhem vinden we Huisartsenpraktijk Medar. Het enthousiaste huisartsen team staat iedere werkdag voor je klaar om samen met jou te werken aan een goede gezondheid. Er zijn maar liefst vijf verschillende huisartsen werkzaam in de praktijk evenals drie praktijkondersteuners. Eén somatiek ondersteuner en de andere twee GGZ. Afspraken maken kan online, evenals het inzien van je medisch dossier of het opvragen van laboratoriumuitslagen. Wil je liever een afspraak maken per telefoon is dat ook mogelijk via het nummer 026 351 10 990.

Huisartsen De Graaf & Bos

De huisartsenpraktijk De Graaf & Bos heeft maar liefst vier huisartsen tot hun beschikking. Je kunt daardoor altijd snel terecht voor medische zorg. Daarnaast zijn de assistenten zo goed opgeleid dat veel verrichtingen door hun worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het uitspuiten van oren, testen of je zwanger bent, urine controle etc. Hierdoor heeft de huisarts meer plek om jou in te plannen. Ook hier kun je weer een afspraak maken via MijnGezondheid.net. Bellen kan ook naar 026 323 42 34. De praktijk heeft twee locaties. Locatie kronenburg ligt op de Schepen Oppenwervestraat 10, 6831 ML in Arnhem en Locatie Rijkerswoerd vind je op de Mr. P.J. Oudsingel 198, 6836 PT in Arnhem.