Huisartsenpraktijk Breda

Voor de beste huisartsenzorg in Breda kun je je inschrijven bij één van de onderstaande huisartsenpraktijken. Natuurlijk zijn er nog veel meer praktijken te vinden die uitstekende zorg verlenen. Het wordt aangeraden als je je wilt inschrijven om te starten met een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een praktijk.

Gezondheidscentrum Het Zomerhuis

In het gezondheidscentrum Het Zomerhuis dat te vinden is op de Zomergemstraat 2, 4826 CW Breda zijn maar liefst drie huisartspraktijken te vinden. Iedere huisarts heeft zijn eigen manier van werken en ze delen graag hun kennis en ervaringen waardoor de beste huisartsenzorg aan de patiënten kunnen geven. De behandelruimtes en de doktersassistenten worden gedeeld en vormen samen één hecht team. Maar dat is nog niet alles want in het gezondheidscentrum kun je ook terecht voor andere zorg. Zoals dermatologie, logopedie, fysiotherapie en een diëtist. Verder is het maken van een afspraak bij een psycholoog of een verloskundige ook een optie.

Huisartsenpraktijk Stadshart

Een andere huisartsenpraktijk waar je je in zou kunnen schrijven is huisartsenpraktijk Stadshart. Ze zijn te vinden op Poolseweg in Breda. Drie enthousiaste huisartsen staan voor je klaar om je te ondersteunen bij je gezondheid. Je kunt er ook terecht voor praktijkondersteuning. Voor het maken van een afspraak bel je naar 076 514 14 86. Eén van de assistenten zal de problemen met je doornemen en vervolgens een afspraak maken. Je belt dit nummer ook als je de uitslagen van een onderzoek wilt weten.

Huisartsenpraktijk Koonings

Huisartsenpraktijk Koonings heeft een goed oog voor hun patiënten. Ze vinden het belangrijk dat patiënten zich vertrouwd voelen en zorgen daarom ook voor een persoonlijke sfeer in de praktijk. Verder zijn ze gespecialiseerd in het behandelen van hart- en vaatziekten, COPD, Astma en Diabetes type II. Een afspraak maken is bij deze praktijk simpel. Er zijn twee mogelijkheden. Je kunt online via de website een afspraak maken maar je kunt ook bellen met een doktersassistente. De praktijknummer is 076 52 100 39. De praktijk is te vinden op de Flierstraat 51, 4812 LC in Breda.