Huisartsenpraktijk Den Bosch

Den Bosch heeft genoeg keus betreft huisartsenpraktijken. Je kunt er terecht om je medische klachten te laten beoordelen. Als je een afspraak wilt bij de huisarts is het wel van belang dat je jezelf inschrijft bij één van de huisartsenpraktijken in Den Bosch.

De huisarts is je eerste aanspreekpunt

De huisarts is de eerste aanspreekpunt wanneer je last hebt van medische klachten. Vaak voeren ze hun werkzaamheden uit in een praktijk en werken ze samen met doktersassistenten en andere zorgverleners. De huisarts zal jouw klachten beoordelen en op basis daarvan een behandeling starten, medicijnen voorschrijven of je doorsturen naar een specialist in het ziekenhuis.

Centrum huisartsen In de Leonardus

Voor de beste huisartsenzorg kun je terecht bij Centrum huisartsen In de Leonardus. Het unieke aan deze praktijk is dat ze zich ook richten op antroposofische geneeskundige. Er wordt dan op een andere manier gekeken naar je medische klachten. Je kunt hier wanneer je patiënt bent ook terecht voor bloedafname, homeopathie, kleine chirurgie en het plaatsen van spiraaltjes. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met behulp van het nummer 073 61 26 100. Een afspraak maken bij de balie is ook een mogelijkheid. De huisartsenpraktijk is iedere dag geopend van 08:00 tot 17:00 en is te vinden op het Emmaplein 21, 5211 VZ in Den Bosch.

Zuiderhoed Huisartsenpraktijken

In de Zuiderhoed zijn maar liefst drie verschillende huisartspraktijken te vinden. Het is gelegen in het zuiden van de stad. Doordat er meerdere huisartsen zijn kunnen ze onderling met elkaar samenwerken en elkaars kennis versterken waardoor jij altijd van het juiste advies wordt voorzien. Ook alle doktersassistenten werken met elkaar samen en zijn een hecht team. Verder kun je in de Zuiderhoed terecht voor praktijkondersteuning en is er een diëtist aanwezig. Er is geen één algemeen telefoonnummer waar je mee kunt bellen. Om de praktijk M.G.C. Franken te bereiken kun je bellen op 073 61 33 150. Het telefoonnummer van Praktijk C. Schreurs is 073 61 37 150. Ben je patiënt van de Praktijk M. Vorstenbosch & S. Jacobs bel je met 073 613 44 50. Afspraken maken kan ook via de patiëntenportaal of via de uwzorg online app voor op je mobiele telefoon. De Zuiderhoed Huisartsenpraktijken zijn te vinden op de Mozartsingel 100, 5216 GC in Den Bosch.