Huisartsenpraktijk Den Haag

Ben je inwoner van Den Haag of omstreken kun je jezelf schrijven als patiënt bij één van de onderstaande huisartsenpraktijken. Je kunt dan bellen met de huisarts wanneer je behoefte hebt aan medische zorg.

Huisartsenpraktijk Westeinde

Bij huisartsenpraktijk Westeinde kun je terecht voor meerdere zorghulp. De huisartsen werken samen met de doktersassistenten en praktijkondersteuners om jou van de beste mogelijke zorg te voorzien. Naast dat je hier een beoordeling van de huisarts kunt krijgen kunnen ze ook verschillende onderzoeken uitvoeren wanneer dat nodig is. Zo kunnen een 24-uurs bloeddrukmeting longfunctietest doen, een longfunctietest maar ook een uitgebreid urineonderzoek. Verder heeft deze praktijk zich gespecialiseerd in chronische aandoeningen en bieden zorgprogramma’s aan die er voor zorgen dat jij beter met je aandoening om kunt gaan. Het maken van een afspraak bij huisartsenpraktijk Westeinde gaat heel eenvoudig via de website. Je dient in te loggen met DigiD waardoor ze direct al jouw gegevens hebben. Bellen is ook mogelijk naar 070 388 84 06. Het adres van de praktijk is Westeinde 223, 2512 GZ in Den Haag.

Van Leeuwen & Linders

De huisartsenpraktijk van Leeuwen & Linders zorgt met hun hechte team die bestaat uit medische opgeleid personeel voor de beste zorg voor hun patiënten. Er zijn drie huisartsen aanwezig, twee praktijkassistenten, een praktijkverpleegkundige en een praktijkondersteuner. Als je je wilt inschrijven bij van Leeuwen & Linders kun je dit doen door op hun website een formulier in te vullen. Hou er rekening mee dat veel huisartspraktijken momenteel geen nieuwe patiënten aannemen. De locatie van huisartsenpraktijk van Leeuwen & Linders is President Kennedylaan 15, 2517 JK Den Haag. Ze zijn telefonisch te bereiken op 070 35 54 188. Indien het spoed betreft toets je direct op één.

Huisartsenpraktijk Bohemen

Het team dat bestaat uit verschillende zorgverleners biedt jou de beste medische hulp. Er zijn twee huisartsen werkzaam maar bij ziekte of verlof zijn er direct twee waarnemers die hun plaats innemen waardoor er geen lange wachttijden ontstaan. De doktersassistent voeren de kleinere onderzoeken en ingrepen uit. Wanneer je behoefte hebt aan een praktijkondersteuner kun je dat in deze praktijk ook krijgen. Het maken van een afspraak is alleen telefonisch mogelijk. Dit doe je door te bellen op het nummer 070 32 33 409. Het bestellen van herhaalrecepten kan via de website. De contactgegevens van huisartsenpraktijk Bohemen is Laan van Meerdervoort 1318, 2555 CG Den Haag.