Huisartsenpraktijk Dordrecht

Eén van de huisartsenpraktijken in Dordrecht waar je als inwoner terecht kunt is Huisartsenpraktijk Admiraalsplein. Gelegen op de Admiraalsplein 407. De medewerkers van deze praktijk zorgen voor medische zorg dat persoonlijk bij jou past en is ook laagdrempelig zodat je altijd alles snapt en er niets onduidelijk is. Er zijn ook twee praktijkondersteuners werkzaam die je kunnen helpen met bijvoorbeeld het begeleiden bij een chronische ziekte. Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer 078 61 81 612 tussen 08:00 en 11:30. De praktijk is tot 17:00 open.

Huisartsenpraktijk Het Oranjepark

Huisartsenpraktijk Het Oranjepark heeft enthousiaste medewerkers die voor je klaar staan om mee te helpen aan je gezondheid. Er zijn twee huisartsen beschikbaar en daarnaast kun je ook terecht voor praktische ondersteuning en voor psychologische hulp. Ook zijn er meerdere doktersassistentes aanwezig evenals een praktijkverpleegkundige. Een afspraak maken kan door te bellen naar de de praktijk. Gebruik hiervoor het telefoonnummer 078 51 35 396. De praktijk is iedere dag geopend van 08:00 tot 17:00 en is gelegen op de Toulonselaan 137, 3311 LT in Dordrecht.

STROOM Huisartsenzorg

In het gezondheidscentrum van de KV13 eerstelijnshuis is STROOM huisartsenzorg gevestigd. Je vindt hier ook andere zorgverleners waar nauw mee wordt samengewerkt. Denk bijvoorbeeld aan de apotheek, een beweegcentrum, een fysiotherapeut en een verloskundigenpraktijk. Zo heb je de meeste zorg onder één dak. Een afspraak maken kan eenvoudig via de online patiëntenportaal. Je kunt hier ook je dossier inzien en uitslagen bekijken. De huisartsenpraktijk is telefonisch te bereiken op het nummer 078 20 48 888. Ze zijn te vinden op de Oranjelaan 11, 3311 DH in Dordrecht.

Langer wachten in de wachtkamer, waarom?

Het kan soms voorkomen dat je niet aan de beurt bent op de tijdstip dat je een afspraak hebt. Je zult dan geduld moeten hebben en nog een moeten wachten in de wachtkamer. De reden hiervoor is dat de afspraken bij de huisarts onvoorspelbaar is. Soms heeft een patiënt meer tijd nodig dan er van te voren werd gedacht of er komt tussendoor een situatie dat spoed betreft. Hou er daarom altijd rekening mee dat de wachttijd meestal gemiddeld met tien minuten toeneemt