Huisartsenpraktijk Hoorn

Wil je gebruik maken van huisartsenzorg in Hoorn dan is het van belang dat je bij een huisartsenpraktijk bent ingeschreven. In Hoorn zijn er voldoende mogelijkheden, we lichten er drie toe. Hou er rekening mee dat veel huisartsenpraktijken momenteel geen nieuwe patiënten aannemen. Het kan dus zijn dat je meerdere opties in gedachte moet houden.

Huisartsenpraktijk Seelt

Bij huisartsenpraktijk Seelt kun je iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 terecht voor uitstekende huisartsenzorg. Je kunt er vaak snel terecht omdat de doktersassistenten een hoop werk uit de handen van de huisartsen nemen. Ze kunnen onder andere bloeddruk te meten, wonden verbinden, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, testen op zwangerschap en urine onderzoeken. Verder zijn er ook vijf praktijkondersteuners die voor je klaar staan. Afspraken maken kan via de website door in te loggen op de patiëntenportaal. Bellen kan ook naar 0229 21 45 66. De huisartsenpraktijk is te vinden op Jeudje 2, 1621 GM in Hoorn.

Huisartsenpraktijk Appelhaven

Huisartsenpraktijk Appelhaven staat iedere werkdag voor de patiënt klaar om de beste huisartsenzorg te bieden. Er zijn twee huisartsen werkzaam en één die met de opleiding bezig is. Verder zijn er drie doktersassistenten drie praktijkondersteuners. Twee GGZ en één somatiek. Wil je een afspraak maken dan kun je bellen naar het nummer 0229 214 689. Dit doe je ook wanneer je uitslagen wilt opvragen van een onderzoek. Het adres is Appelhaven 7, 1621 BB Hoorn.

Huisartsenpraktijk

De derde huisartsenpraktijk waarbij je de beste huisartsenzorg kan verwachten is Huisartsenpraktijk Kaap Hoorn. Een team van drie huisartsen waarvan één in opleiding staan voor je klaar. De praktijk heeft de mogelijkheid om waarnemende huisartsen in te zetten waardoor je nooit lang hoeft te wachten voor een afspraak. Verder is er ook de mogelijkheid tot praktijkondersteuning en kun je terecht bij een diëtiste. Het maken van een afspraak doe je heel simpel door te bellen naar 0229 21 53 35. De huisartsenpraktijk is te vinden op Kaap Hoorn 1, 1624 HN in Hoorn.