Huisartsenpraktijk Rotterdam

In Rotterdam kun je op diverse locaties terecht voor medische zorg van een huisarts. Het is daarbij wel belangrijk dat je bent ingeschreven in één van de praktijken. We nemen drie huisartsenpraktijken in Rotterdam met je door. Zorg dat je je aanmeldt als patiënt bij de praktijk die het beste aanvoelt voor jou.

Huisartsenpraktijk Rotterdam Noord

Op de Erasmusstraat 164 in Rotterdam is Huisartsenpraktijk Rotterdam Noord te vinden. Ze zijn gevestigd in het gezondheidscentrum waar je naast medische zorg van de huisarts ook terecht kunt voor andere zorg, denk bijvoorbeeld aan een fysiotherapeut of een praktijkondersteuner. Verder beschikt deze praktijk over medische zorg van de eerste lijn wat inhoud dat de zorg die aangeboden wordt van hoge kwaliteit is. Ook werken de eerste en tweede lijnen nauwkeurig met elkaar samen wat resulteert in vakkundige maar ook snelle medische hulp. Gezondheidscentrum Rotterdam Noord valt onder de stichting Zonboog. Wil je een afspraak maken met de huisarts kun je dit eenvoudig doen door telefonisch contact op te nemen met één van de assistentes. Ze zullen je gericht een aantal vragen stellen en op basis daarvan een afspraak inplannen. Het telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn is 010 466 04 86.

Gezondheidscentrum Mariastraat

Alles wat te maken heeft met jouw gezondheid- en welzijn kun je terecht bij Gezondheidscentrum Mariastraat. Het is een huisartsenpraktijk die sinds 1983 al actief is en daardoor jarenlange ervaring heeft. Hierdoor ben je gegarandeerd van de beste medische zorg. Je vindt hier alles onder één dak. Er zijn niet alleen huisartsen die hier werkzaam zijn maar ook tandartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners en diëtisten. Op deze manier kan er eenvoudig worden doorverwezen naar elkaar en wordt je zo snel mogelijk geholpen. Gezondheidscentrum Mariastraat is iedere werkdag geopend van 08:00 tot 17:00. Ze zijn te vinden op de Sint Mariastraat 75, 3014 SH in Rotterdam. Hou er rekening mee dat op dit moment deze praktijk geen nieuwe patiënten kan inschrijven. Ben je geen patiënt moet je op zoek naar een alternatief.

Medisch Centrum Mullerpier

In het Medisch Centrum Mullerpier vinden we een huisartsenpraktijk die samen met andere hulpverleners werkt om jou als patiënt de best mogelijke zorg aan te bieden. Zo wordt er onder andere nauw samengewerkt met logopedie, fysiotherapie, verloskundigen en thuiszorg. Het maken van een afspraak doe je telefonisch via 010 47 61 982. Met behulp van de online portal kun je je medische gegevens inzien en eventueel herhaalrecepten bestellen. Het adres van het Medisch Centrum Mullerpier is Sint-Jobskade 6, 3024 EN Rotterdam.