Huisartsenpraktijk Tilburg

Als je medische klachten hebt zul je een huisarts moeten bezoeken. Bij een huisartsenpraktijk kun je geholpen worden met verschillende gezondheidsproblemen. Als inwoner van Tilburg kun je je inschrijven bij een behoorlijk aantal huisartsenpraktijken. Je kunt de keuze maken waarbij jij je het fijnst voelt. We hebben drie praktijken in Tilburg voor je op een rij gezet.

Huisartsenpraktijk Noord

Op de Franz Lisztstraat 6A in Tilburg is Huisartsenpraktijk Noord gevestigd. Je vindt de praktijk in het gezondheidscentrum bij de Apotheek Quirijnstok en Thebe. Ze richten zich vooral op de zorg van de inwoners die in Tilburg Noord wonen. Er werken drie huisartsen waardoor je snel voorzien kan worden van goede medische zorg. Ook worden in deze praktijk kleine ingrepen gedaan. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het verwijderen van moedervlekken en het plaatsen van spiraaltjes. Verder kun je ook terecht bij één van de praktijkondersteuners. Huisartsenpraktijk Noord is iedere werkdag geopend van 08:00 tot 17:00. Het maken van een afspraak kan eenvoudig via het algemene nummer 013-4552711. Een afspraak maken doe je voor 10:00 uur ‘s morgens zodat je dezelfde dag nog aan de beurt bent.

Huisartsenpraktijk Koolhoven

Bij Huisartsenpraktijk Koolhoven staat jij als patiënt centraal. Het zorgaanbod van de praktijk is breed waardoor je geholpen kunt worden met verschillende medische klachten. Er zijn niet alleen huisartsen aanwezig maar praktijkondersteuners GGZ en somatiek. Daarnaast kun je er iedere dag terecht zodat je altijd de zorg kunt krijgen die je nodig hebt. Om een afspraak te maken is het belangrijk dat je eerst belt met één van de assistenten. Het telefoonnummer waarop de praktijk is te bereiken is 013-5700020. Een telefonisch spreekuur is ook een mogelijkheid. Dit kan iedere dag tussen 11:30 en 12:30. De huisarts zal je dan telefonisch te woord staan en je klachten of uitslagen met je bespreken. Huisartsenpraktijk Koolhoven is te vinden op de Vlijmenstraat 3, 5036 SV Tilburg.