Locatie, adres & route huisartsenpost Dordrecht

Als je de huisartsenpost in Dordrecht wilt bezoeken dan moet je aan de Karel Lotsyweg 10, 3318 AL in Dordrecht zijn. Voor het gemak hebben wij op deze pagina ook een kaart toegevoegd zodat je precies kunt zien waar de huisartsenpost zich bevind.

Bereikbaarheid

De post is bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Welke buslijn je moet nemen om bij de post te komen kun je het beste op 9292ov.nl kijken. Het ligt er maar net aan vanuit welke richting je komt namelijk.

Openingstijden

De spoedpost in Dordrecht is geopend op het moment dat de reguliere huisartsen gesloten zijn. Kort gezegd komt dit neer op de avonduren en de weekenden. Als je toch medische hulp nodig hebt en je eigen huisarts is gesloten dan kun je dus contact opnemen met de spoedpost.

Altijd eerst bellen

Voordat je naar de huisartsenpost in Dordrecht gaat is het belangrijk om eerst telefonisch contact op te nemen. Bezoek de post niet zonder eerst telefonisch contact gehad te hebben. Door te bellen kan worden bekeken of een bezoek wel noodzakelijk is namelijk. Daarnaast kun je dan een indicatie krijgen van de drukte. Het kan op sommige momenten namelijk erg druk zijn op de post. Houd in zo’n geval rekening met een lange wachttijd.