Ziekenhuis Alkmaar

Voor uitstekende medische zorg kun je terecht bij het Ziekenhuis in Alkmaar. Ze hebben meerdere specialisten in huis maar het Noordwest ziekenhuis kent ook meerdere locaties wat betekent dat ze je ook door kunnen sturen als er een specialist niet aanwezig is. Je bent daardoor altijd voorzien van van de beste zorg.

Noordwest Ziekenhuis

Het Noordwest ziekenhuis heeft meerdere locaties. In dit artikel bespreken we het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar. Doordat er meerdere locaties beschikbaar zijn kan er een groot aantal behandelingen van hoge kwaliteit worden verricht. Het kan daarom zijn dat je soms wordt doorgestuurd. Het is een topklinisch ziekenhuis. Het ziekenhuis van Alkmaar staat bekend om hun traumazorg. Ook is er een oncologisch centrum aanwezig, een geboortecentrum en een hart- en vaatcentrum.

Faciliteiten ziekenhuis Alkmaar

In het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van een rolstoel die je vindt bij iedere ingang. Hier is wel een muntstuk voor nodig. Ook zijn er gastvrouwen die werken op vrijwillige basis. Ze helpen je met het begeleiden naar de afdeling waar je moet zijn, het ziekenhuis is immers zo groot dat je zomaar kunt verdwalen. Verder is er ook een mogelijkheid om een hapje te eten en te drinken. In het restaurant vind je diverse soorten etenswaren. In de poliklinieken kun je gratis koffie of thee nuttigen. Ook is er een winkel waar je allerlei producten kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, ballonnen of een wenskaart. Tot slot is het ook mogelijk om gebruik te maken van een tolk, bijvoorbeeld omdat je Nederlands niet erg goed is. Je wilt natuurlijk wel dat alles duidelijk is.

Parkeren Ziekenhuis Alkmaar

Het ziekenhuis in Alkmaar heeft de beschikking over een eigen parkeerterrein maar deze is zeer beperkt dus de kans is aanwezig dat je je auto niet kunt parkeren. Er zijn namelijk maar 170 plekken beschikbaar. Je kunt ook parkeren in de Singelgarage op de Kennemersingel of op parkeerplaatsen op de Metiusgracht, Harddraverslaan of Koning Willem-Alexanderlaan. Nog beter is om via een alternatieve wijze naar het ziekenhuis te komen. Bijvoorbeeld met de fiets of het openbaar vervoer. Een taxi is ook mogelijk, deze kan stoppen en je afzetten bij de ingang.