Ziekenhuis Arnhem

Als je naar het ziekenhuis moet voor bijvoorbeeld een behandeling dan kun je bij het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem de beste zorg verwachten. Het is een topklinische ziekenhuis en heeft meerdere expertisegebieden.

Rijnstate Ziekenhuis

Het ziekenhuis in Arnhem heeft een aantal expertisegebieden waarin ze één van de beste zijn. Zo blinken ze onder andere uit in het behandelen van kanker, chronische pijn, crohn en colitis, robotchirurgie en vruchtbaarheidsbehandelingen. In het Rijnstate ziekenhuis kun je er van uit gaan dat de zorg van topklinische kwaliteit is. Ook richten ze zich op gastvrijheid zodat de patiënt zich zoveel mogelijk op zichzelf kan zijn. Je kunt het ziekenhuis bereiken door te bellen naar het nummer 088 005 8888. Het adres van het ziekenhuis is Wagnerlaan 55, 6815 AD in Arnhem.

Faciliteiten ziekenhuis Arnhem

In het ziekenhuis van Arnhem kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten. In de parkeergarage heb je de mogelijkheid om elecktrische autos op te laden. Er is een geboorteloket waar je je kind kunt aangeven bij de gemeente. Ben je slecht ter been kun je gebruik maken van de golfkar begeleidingsservice. Je wordt dan vanaf de ingang naar de afdeling gebracht waar je moet zijn. Verder kun je terecht in de kapel en zijn er ook verschillende kerkdiensten op zondagen. Patiënten maar ook bezoekers kunnen gebruik maken van de kapper die je kunt vinden in de centrale hal.

Parkeren ziekenhuis Arnhem

Het Rijnstate ziekenhuis heeft een eigen parkeerterrein waar je betaald kunt parkeren. Wil je iemand alleen maar afzetten dan kun je met de auto richting de hoofdingang rijden. Hier mag je een patiënt laten uitstappen. Parkeren is ten alle tijden nooit toegestaan. Het eerste kwartier kost parkeren niets. Daarna betaal je € 0,30 cent per tien minuten. Je kunt ook een dag- of weekkaart aanschaffen wat mogelijk goedkoper uitkomt. Voor een dagkaart betaal je € 7,00 en voor een weekkaart € 21,00. Betalen kan via de pin of met contant. Je kunt ook gebruik maken van de parkeerservice. Je kunt dan voor hoofdingang parkeren en het personeel zal vervolgens de auto parkeren.