Ziekenhuis Breda

Als je inwoner bent van Breda of omgeving en je moet naar het ziekenhuis worden doorverwezen zul je meestal terecht komen bij het Amphia Ziekenhuis. Het is een groot, modern ziekenhuis met veel specialisten in huis. Je kunt ervan uitgaan dat je hier uitstekende zorg krijgt. We vertellen je meer over het ziekenhuis zoals de voorzieningen die ze bieden en de parkeermogelijkheden.

Ziekenhuis Breda

De gezondheid van de patiënten staat in ziekenhuis van Breda centraal. De medewerkers van het Amphia zorgen voor uitstekende zorg maar biedt ook persoonlijke aandacht. Je kunt voor bijna ieder zorgcategorie in dit ziekenhuis terecht. Het Amphia is gelegen op de Molengracht 21, 418 CK in Breda. Er is ook een vestiging te vinden in Oosterhout. Als je een afspraak wilt maken kan dit eenvoudig door te bellen naar de desbetreffende afdeling. De assistenten staan voor je klaar om je afspraak in te plannen en eventueel advies te bieden. het is belangrijk bij het maken van een afspraak dat je een doorverwijzing hebt. Anders is het wellicht niet mogelijk of moet je de kosten zelf betalen.

Ziekenhuis Breda voorzieningen

Het Amphia ziekenhuis vindt het belangrijk dat jij je als patiënt maar ook als bezoeker zich thuis voelt. Het ziekenhuis is daarom voorzien van diverse faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo staan er op werkdagen gastvrouwen klaar die je graag de weg wijzen als je zelf niet aan uitkomt. Het is mogelijk om gebruik te maken van de gratis pendelservice. Je wordt dan vanaf de parkeergarage naar de ingang gebracht. Ook is het lenen van een rolstoel een mogelijkheid. Voor mensen die niet goed Nederlands kunnen is er een optie om gebruik te maken van een tolkentelefoon. Dit is volledig kosteloos. Verder is er een restaurant waar je een hapje kunt eten, een pedicure, gebedsruimten en kun je gratis gebruik maken van digitale tijdschriften en boeken.

Parkeren Amphia Ziekenhuis Breda

Kom je met de auto naar het ziekenhuis kun je deze parkeren in de parkeergarage. Vanaf die locatie is het nog een paar minuten wandelen tot je bij de hoofdingang staat. Als lopen niet of slecht mogelijk is kun je gratis gebruik maken van de pendelservice. Je wordt dan naar de ingang gebracht met een shuttlebusje. Voor het parkeren in de garage moet je betalen. Het tarief is € 0,50 cent per 14 minuten. Er geldt een maximum dagtarief van € 10,00. indien je het ziekenhui vaker moet bezoeken kun je een parkeerabonnement afnemen. Dit is vaak een stuk goedkoper. Het is alleen mogelijk om te betalen met pin.