Ziekenhuis Den Bosch

In het het ziekenhuis van Den Bosch kun je terecht voor de beste zorg om zo snel mogelijk te herstellen. Het Jeroen Bosch ziekenhuis heeft een heleboel afdelingen en zorgt met diverse projecten voor een nog betere ziekenhuis.

Jeroen Bosch ziekenhuis

In Den Bosch vinden we het Jeroen Bosch ziekenhuis waar je terecht kunt als je behoefte hebt aan medische zorg. Dit ziekenhuis vindt het belangrijk om samen te kijken welke zorg het beste bij jou past en door wie dit moet worden uitgevoerd. Jouw levenskwaliteit zo hoog mogelijk houden, dat is wat er toe doet.Er wordt samengewerkt met zoveel mogelijk specialisten om dit waar te maken. Het ziekenhuis heeft een groot aantal afdelingen waardoor je bijna overal wel voor behandelt kunt worden. Een paar voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld een alvleesklier centrum. bekkenbodemcentrum. dermatologie, diëtetiek, ergotherapie, gipskamer, kindergeneeskundige, nucleaire geneeskundige en pijnbestrijding. Dit is slechts een kleine opsomming van alle locaties die aanwezig zijn.

Parkeren Jeroen Bosch ziekenhuis

Als je een afspraak hebt in het ziekenhuis kun je je auto betaald parkeren op het terrein van het ziekenhuis of in de parkeergarage die daarnaast te vinden is. Wat betreft de kosten zijn er geen verschil. De tarieven om te mogen parkeren zijn namelijk hetzelfde. De eerste 30 minuten zijn gratis, daarna betaal je € 0,50 cent per 15 minuten. Er geldt een maximum dagtarief van € 10,00. Moet je dagelijks in het ziekenhuis zijn kun je kiezen om een weekkaart te nemen wat € 25,00 kost. Je mag dan onbeperkt de hele dag parkeren. Verder kun je als je iemand even wilt afzetten voor de deur kortdurend stoppen bij de kiss and ride zone. Hou er rekening mee dat parkeren verboden is.

Projecten Jeroen Bosch ziekenhuis

Door verschillende donaties van bedrijven, instanties en particulieren werkt het ziekenhuis aan diverse projecten om de zorg in het ziekenhuis nog effectiever te maken. Zo konden er bijvoorbeeld bedfietsen worden aangeschaft voor dialysepatiënten, werden er nieuwe kinderpaspoorten gecreeerd voor de jonge patiënten en werden er diverse bordspellen aangeschaft voor patiënten die langer in het ziekenhuis moet verblijven dan één dag.

Contactgegevens Ziekenhuis Den Bosch

Het Jeroen Bosch ziekenhuis is te vinden op de Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ in Den Bosch. Het wil wel eens voorkomen dat de navigatie het adres niet herkent. In dat geval kun je kiezen voor de Vlijmenseweg 10. Het ziekenhuis is iedere dag, 24 uur per dag te bereiken op het telefoonnummer 073 553 20 00.