Ziekenhuis Den Haag

Als je medisch onderzocht moet worden of je moet een behandeling starten in het ziekenhuis zit je bij Haaglanden Medisch Centrum goed. Het is een ziekenhuis dat meedenkt met de patiënt en heeft een groot aantal specialisten in huis. We geven je meer informatie over het het ziekenhuis van Den Haag en vertellen hoe je een afspraak maakt en wat de parkeermogelijkheden zijn.

Haaglanden Medisch Centrum

Het Haaglanden Medisch Centrum is het ziekenhuis van Den Haag en omstreken. Ze richten zich op het bieden van zorg met persoonlijke aandacht voor de patiënt. Zo wordt jij geholpen op een manier dat voor jou prettig is. Ook wordt er samengewerkt met verschillende specialisten om zo’n sterk mogelijke zorg aan te bieden. Het Haaglanden Medisch Centrum is deel van de Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen. Het medische zorg aanbod is enorm groot waardoor je voor bijna ieder probleem geholpen kan worden. De grootste specialiteit van dit ziekenhuis is de zorg met betrekking tot kanker en de functionaliteiten betreft acute interventies.

Afspraak maken Haaglanden Medisch Centrum

Om een afspraak te maken in het ziekenhuis kun je bellen met de polikliniek waar je moet zijn. Alle telefoonnummers zijn te vinden op de website van het ziekenhuis. In enkele gevallen is het ook mogelijk om online een afspraak te maken. Dit is een mogelijkheid wanneer je bloed moet laten afnemen, bij sportgeneeskundige en bij kaakchirurgie. Wees ervan bewust dat je altijd een verwijzing nodig hebt van de huisarts om een afspraak te kunnen maken. Anders worddt de zorg niet vergoedt door je zorgverzekering en draai je zelf voor de kosten op.

Parkeren Haaglanden Medisch Centrum

Als je het ziekenhuis gaat bezoeken en je komt met de auto kun je deze parkeren in de parkeergarage van HMC Antoniushove of op het parkeerterrein van HMC Bronovo of Westeinde. Hou er rekening mee dat het betaald parkeren betreft. Op het parkeerterrein van HMC Antoniushove kun je de eerste uur kosteloos je auto neerzetten. Daarna betaal je € 0,55 cent per halfuur. Het maximale dagtarief is € 13,00. Betalen is alleen mogelijk met een pinpas. Contante betaling is geen mogelijkheid meer. Het medisch centrum is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer.