Ziekenhuis Dordrecht

Iedereen kan er mee te maken krijgen. Een afspraak in het ziekenhuis. De medewerkers van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht heeft veel kennis en ervaring in huis waardoor je gegarandeerd bent van de juiste zorg. We bespreken de specialisten van dit ziekenhuis, de bezoektijden en waar je het beste je auto kunt parkeren.

Albert Schweitzer ziekenhuis

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is het ziekenhuis van Dordrecht. Je kunt hier de beste zorg verwachten. Er zijn meer dan voldoende afdelingen en specialisten aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan cardiologie, dermatologie, hartcentrum, logopedie, neurologie en traumachirurgie. De zorg waar dit ziekenhuis echt punten mee scoort is het bekkenbodemcentrum, het centrum voor lingkanker, centrum voor vaatziekten en het pijnbehandelcentrum. Je kunt bij het ziekenhuis terecht na een doorverwijzing van de huisarts. Contact opnemen kan via het het telefoonnummer 078 654 11 11. Het adres is Albert Schweitzerplaats 25, 3318 AT in Dordrecht.

Bezoektijden ziekenhuis Dordrecht

Als je op bezoek wilt bij iemand die opgenomen is in het ziekenhuis dien je te houden aan de algemene bezoektijden. Op deze manier krijgen de patiënten de rust die ze hard nodig hebben en worden de werknemers zo min mogelijk gehinderd. Een bezoek brengen is iedere dag mogelijk tussen 15:00 en 20:00. Indien je als patiënt een contactpersoon hebt geregistreerd mag deze ook langskomen tussen 10:00 en 13:00. Voor sommige afdelingen geldt afwijkende bezoektijden.

Parkeren Ziekenhuis Dordrecht

Als je het ziekenhuis in Dordrecht gaat bezoeken en je komt met de auto kun je je vervoersmiddel op meerdere plekken neerzetten. Voor een kortdurige afspraak kun je bij de ingang parkeren. Hou er echter rekening mee dat er maar 45 plaatsen zijn en je slechts maximaal 60 minuten mag staan. Een andere optie is parkeren op het parkeerterrein tegenover het ziekenhuis. Je betaalt hier € 1,30 per uur met een maximaal dagtarief van € 13,00. Naast het parkeerterrein is ook een parkeergarage aanwezig. Ben je binnen een kwartier weer vertrokken dan kun je gratis uitrijden. Dit geldt voor zowel het parkeerterrein als de parkeergarage. Als je iemand af wilt zetten kun je gebruik maken van de Kiss and Ride die je kunt vinden bij de hoofdingang. Het is de bedoeling dat je alleen personen laat in of uitstappen en vervolgens wegrijdt. Parkeren is niet toegestaan.