Ziekenhuis Hoorn

Het kan iedereen gebeuren, een afspraak voor een behandeling of controle in het ziekenhuis. In het ziekenhuis in Hoorn kun je de beste zorg verwachten en zorgen de medewerkers er voor dat jij je thuis voelt. Er zijn een heleboel afdelingen en kun je gebruik maken diverse faciliteiten.

Dijklander Ziekenhuis Hoorn

Het Dijklander ziekenhuis doet er alles aan om hun patiënten zich thuis te laten voelen. Het is een opleidingsziekenhuis dat kennis en ervaring deelt zodat alle medewerkers zich nog beter ontwikkelen en daardoor nog betere zorg kunnen aanbieden. Er zijn een groot aantal afdelingen te vinden waar je terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan ergotherapie, fysiotherapie, interne geneeskundige, longgeneeskundige, mondziekten, pijnbehandeling, en sportgeneeskundige. Ook is er een afdeling spoedeisende hulp. Jaarlijks worden er zo’n 150.00 patiënten op verschillende polibezoeken behandelt. Het ziekenhuis is te vinden op de Maelsonstraat 3, 1624 NP in Hoorn. Er is ook een locatie in Purmerend.

Dijklander ziekenhuis voorzieningen

Een bezoek aan het ziekenhuis wil je het liefst voorkomen maar als het dan toch moet is het fijn als de faciliter meer dan prima zijn. Dit ziekenhuis heeft hier zeker aan gedacht. Ben je slecht ter been dan is het mogelijk om gebruik te maken van de gasten pendel. Je wordt dan vanaf de parkeerplaats naar het ziekenhuis toe gereden. Dit kost je niets. Verder heb je de mogelijkheid om wat te eten, eventueel met bezoekers in het restaurant. Er worden gerechten geserveerd afkomstig uit eigen streek. Ook kun je gratis gebruik maken van gratis, snelle internetverbinding. Tot slot is er een kapsalon, kiosk, apotheek en een pinautomaat te vinden.

Parkeren ziekenhuis Hoorn

Recht voor de hoofdingang van het ziekenhuis is er een parkeergarage te vinden. Je kunt hier tegen een voordelig tarief je auto parkeren. De maximale inrijhoogte bedraagt twee meter. Het eerste halfuur hoef je niets te betalen. Daarna ga je betalen afhankelijk van de tijdsduur. Het maximale dagtarief is € 7,50. Op koopavonden maar ook in het weekend kost het slechts € 1,00. Als de parkeergarage vol zit kun je de auto parkeren bij het Transferium dat te vinden is aan de stationszijde. Ook kun je de auto zetten in de Pelmolenpad.