Ziekenhuis Tilburg

De stad Tilburg heeft de beschikking over twee ziekenhuizen. Ieder met zijn eigen specialiteiten. De spoedeisende hulp is te vinden op locatie ETZ Elisabeth. We bespreken de twee vestigingen zodat je weet van welke faciliteiten je mogelijk gebruikt kunt maken en waar je je auto het beste kunt parkeren. Ook hebben we alle contactgegevens voor je op een rij gezet.

Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis

Het Tilburgse ziekenhuis ETZ TweeSteden staat bekend doordat ze veel experts in huis hebben met betrekking tot neurochirurgie en traumatologie. Ook de afdelingen interventie radiologie en cardiologie zijn van hoge kwaliteit. Verder houden ze zich ook veel bezig met geriatrie, dat is specialistisch zorg voor mensen die ouder worden. Voor spoedeisende hulp kun je terecht bij de andere locatie in Tilburg namelijk ETZ Elisabeth.

Faciliteiten ziekenhuis Tilburg

Wanneer je als patiënt gebruik moet maken van de diensten van het ziekenhuis kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van de voorzieningen. Zo is er onder andere een apotheek aanwezig waar je direct na je bezoek bij een specialist de voorgeschreven medicijnen kunt ophalen. Ook is er een mogelijkheid om een een hapje te eten en kun je genieten van diverse kunst die door het hele ziekenhuis te vinden is. Tot slot is er een stiltecentrum te vinden en kun je gratis gebruik maken van de WiFi.

Parkeren ziekenhuis Tilburg

Als je met de auto naar het ziekenhuis komt kun je je auto letterlijk voor de deur parkeren. Er is een groot parkeerterrein aangelegd waardoor je altijd plek hebt. Parkeren kost € 1,50 per uur met een maximaal tarief van € 5,00. Als je om welke reden dan ook regelmatig in het ziekenhuis moet zijn kun je er ook voor kiezen om een parkeerabonnement af te sluiten. Dit is een stukken voordeliger. Als je iemand wilt afzetten kun je gebruik maken van de in- en uitstapzone die te vinden is bij de hoofdingang. Beschik je over een invalide parkeerkaart dan is het ook toegestaan om de auto hier te parkeren. Het ziekenhuis is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Ziekenhuis Tilburg contactgegevens

Het ziekenhuis van Tilburg is eenvoudig te vinden. Overal in de stad worden duidelijke borden aangegeven die je kunt volgen. Nog makkelijker is het gebruik maken van een navigatie met behulp van het adres. Het adres van het ETZ TweeSteden ziekenhuis is Doctor Deelenlaan 5, 5042 AD in Tilburg. Ze zijn telefonisch te bereiken via het algemene telefoonnummer op 013 221 0000. De adresgegevens van ETZ Elisabeth is Hilvarenbeekse Weg 60, 5022 GC Tilburg. De telefoonnummers zijn hetzelfde.